Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.

"Viss ir slikti" - sāpe #1656

Lūgšana Austras kokam.

Covid-19 sērga atrodas savā nadīrā (lejupejā). Pavisam drīz SARS-CoV-2 vīruss tiks uzvarēts. Tomēr Latvija vel joprojām ir novājināta. Pašlaik latviešu tauta ir enerģētiski vāja un neaizsargāta. Lai stiprinātu Latvijas valsti un latviešu tautu, iesaku katram no mums 12 reizes noskaitīt lūgšanu Austras kokam. Lūgšanu Austras kokam var skaitīt arī pie iedegtas zaļas svecītes savās mājās, taču vislabāk lūgšanu Austras kokam ir skaitīt brīvā dabā – mežā. Lūgšanu Austras kokam skaita, pieliekot plaukstu pie ozola. Ozolu var arī apkampt. Lai lūgšanu būtu viegli skaitīt, iesaku to uzrakstīt uz papīra. Papīra lapiņu pēc tam sadedzina krāsnī. Lūgšana Austras kokam: “Austras kok, es Tevi pielūdzu un slavēju! Austras kok, es Tevi pielūdzu un slavēju! Austras kok, es Tevi pielūdzu un slavēju! Tu esi manu senču pielūgts. Tu esi manu senču apdziedāts. Tu esi Sentēvu Dievu mīlēts un kopts. Tu esi Latvju Dievu mīlēts un kopts. Tu dāvā pasaulei dzīvību. Tu dāvā manai tautai gudrību. Tu sargā manas tautas brīvību. Tu nes gaismu cilvēku sirdīs kā uzlecoša Saule. Tevi apmirdz Saule, un apskalo pasaules ūdeņi. Tavas saknes ir no vara. Tavs stumbrs ir no zelta. Tavas lapas ir no sudraba. Tavas saknes stiepjas pagātnē. Tavs stumbrs atrodas tagadnē. Tavas lapas raugās nākotnē. Es pielūdzu Tevi ar visu savu garu un dvēseli, visvareno Austras kok! Es godāju Tevi, visvareno Austras kok! Dod man savu svētību, visvareno Austras kok! Dod man savu aizsardzību, visvareno Austras kok! Dāvā man gudrību un sentēvu viedumu. Dāvā man spēku un neatlaidību. Lai Austras koks svētī visus Latvijas dievturus, kas tam tic! Lai dzīvo pagāni! Lai dzīvo dievturi! Lai godāts Austras koks kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir! Visa slava Austras kokam! Visa slava pasaules kokam!”. Ar mīlestību pret Tēvzemi, Skolnieciņš no svētbirzs [Latvju Dievu dēls] ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-) Skolnieciņš® ™Skolnieciņš Latvju Dievi mūžam viedi. #Latvija #latvietība #latviskums #dievturība #pagāni #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #ZemesMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #AustrasKoks #PasaulesKoks







Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Vīriešu un sieviešu izmēros, melni, balti un ir arī gaiši rozā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.