Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.

"Viss ir slikti" - sāpe #1655

Lūgšana Latvju Dieviem.

Covid-19 sērga ir ienākusi Latvijā ar ļoti lielu negatīvās enerģijas vilni. Lai kliedētu šo negatīvo enerģiju, aicinu ikvienu savā privātīpašumā iekurt rituālo ugunskuru par godu Latvju Dieviem un noskaitīt lūgšanu. Rituālo ugunskuru ir ieteicams dedzināt sausā, bezvēja laikā, ievērojot visus ugunsdrošības noteikumus. Iesākumā ierīko ugunskura vietu. Izņem augsni divu lāpstu dziļumā un diametrā, vēlāk ieber tur smiltis. Pēc tam apliek apkārt akmeņus. Rituālajā ugunskurā kategoriski ir aizliegts dedzināt atkritumus. Šajā ugunskurā ir vēlams dedzināt kaltētas vērmeļu un asinszāles slotiņas. Pēc tam kad ugunskurs ir izdedzis, to apdzēš ar dažiem spaiņiem ūdens. Lūgšanu Latvju Dieviem skaita divpadsmit reizes. Aizlūgums Latvju Dieviem: “Sentēvu Dievi es jūs lūdzu. Sentēvu Dievi es jūs pielūdzu. Latvju Dievi es jūs lūdzu. Latvju Dievi es jūs pielūdzu. Dāvājiet savu svētību šai vietai un šai zemei. Padzeniet no šīs vietas visus jodus un nelabos. Aizsargājiet šo vietu un šo zemi no naidniekiem un nelabvēļiem. Lai šī vieta un šī zeme top par jūsu templi! Lai šī vieta un šī zeme top par Sentēvu Dievu templi! Lai šī vieta un šī zeme top par Latvju Dievu templi! Visvarenie Sentēvu Dievi, pasargājiet visus Latvijas dievturus, kas jums tic. Visvarenie Latvju Dievi, pasargājiet visus Latvijas dievturus, kas jums tic. Dāvājiet dievturiem savu svētību. Dāvājiet dievturiem savu atbalstu. Lai Sentēvu Dievu templis ir mūžīgs! Lai Latvju Dievu templis ir mūžīgs! Lai dievturība plaukst un zeļ! Lai svētīts ikviens, kas tic Sentēvu Dieviem! Lai svētīts ikviens, kas tic Latvju Dieviem! Lai dzīvo pagāni! Lai dzīvo dievturi! Visa slava Sentēvu Dieviem! Visa slava Latvju Dieviem!”. Ar mīlestību pret Tēvzemi, Skolnieciņš no svētbirzs [Latvju Dievu dēls] ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-) Skolnieciņš® ™Skolnieciņš Latvju Dievi mūžam viedi. #Latvija #latvietība #latviskums #dievturība #pagāni #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #ZemesMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība







Niks
2021-12-24 07:00:47

Tavs dieveklis: "Ej nakuj! "

Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Vīriešu un sieviešu izmēros, melni, balti un ir arī gaiši rozā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.