Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.

"Viss ir slikti" - sāpe #1393

izmisusi meitene

Skola nogurdina, nevaru izturēt. Ja kāds vien saprastu 12.klases matemātiku..







amomimus
2021-01-04 23:20:55

easy shit

Peter
2024-10-20 00:46:11

Guten Tag, gute Zeiten für alle, die ihr Geld einfach und sicher vermehren wollen. Viele Banken garantieren derzeit Spitzenzinsen, wenn Sie Ihr Geld auf einem Tagesgeldkonto zwischenparken. Prüfen Sie hier unverbindlich welche deutschen Banken 7,19% Zinsen bieten: https://www.lukrativ-sparen.com Mit freundlichen Grüßen, Peter Olbricht


Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Vīriešu un sieviešu izmēros, melni, balti un ir arī gaiši rozā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.