Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.

"Viss ir slikti" - sāpe #1248

Anonīms

Priekšnieks visus kritizē un kritizē vēl. Atbildu ar laipnību, un bez sarkasma, reizēm arī dodu pretim uguni. Tad atkal nāk kritika par to kā dzīvoju, un par to, kas esmu un ka esmu pa jaunu un stulbu savai dzīvei. Hei, tagad man ir mazvērtības kompleksi un vēlos tieši viņam pierādīt, ka es zinu un esmu labākā. Jāatzīst direktoram ir talants, bet man morāli sūdīgi un par šo man maksā 2,5 eiro stundā. Nevis viesmīle+bārmene, bet sūdīgi atalgots psiholoģiskais upuris. BONUS! Draudzene atsūta bildi, kā viņai ģimene palīdzējusi tikt pie jauna maza melna Bembja, bildi no salona!! Man sāp kājas, galva un rīt ir brīva diena. Viss ir slikti!







Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Vīriešu un sieviešu izmēros, melni, balti un ir arī gaiši rozā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.