Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.

"Viss ir slikti" - sāpe #1247

Anonīms

Algas pielikumu Latvijā nejautā! Strādājot 14 stundas dienā no tām 30 minūtes pasēžot kamēr ēd. Un par to saņem, "kā tu varēji ēst". Veltot visu savu dienas laiku, pumpējot labāko sevi, strādājot kāda pakļautībā, kas strādā kādam pakļautībā un kas ir vēl kādam vienu reizi redzētam cilvēkam pakļautībā, kurš pat ar tevi nesveicinājās tajā vienā reizē. Un tomēr pēc mēnešiem 3 Tu tomēr tiec pie algas pielikuma, bet tas nozīmē, ka tu arī tiec pie 10x vairāk darba pienākumiem, tad kļūsti pavisam gauss un zilie riņķi zem acīm ir tavs laifstail. Labā ziņa ir tā, ka tev ir darbs!







Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Vīriešu un sieviešu izmēros, melni, balti un ir arī gaiši rozā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.