Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.

"Viss ir slikti" - sāpe #1072

junkie, kanye feels me tho agh

“Shit could get menacin', frightenin', find help Sometimes I scare myself, myself Tweakin', tweakin' off that 2CB, huh? Is he gon' make it? TBD, huh Thought I was gon' run, DMC, huh? I done died and lived again on DMT, huh See, this a type of high that won't come down This the type of high that get you gunned down”







Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Vīriešu un sieviešu izmēros, melni, balti un ir arī gaiši rozā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.