Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.

"Viss ir slikti" - sāpe #1181

Students ar BMW

Semestra sākumā jautāju, ko darīt ar pērno nenokārtoto matemātikas eksāmenu? Atbilde- līdz 14. mācību nedēļai jāliek eksāmens un jāmaksā 20EUR. Šodien pēkšņi par to atceros un pārbaudu, cik man ir laika. Šī izrādās ir 14. nedēļa. Sarunāju likt nākam 3dien eksāmenu, kuram pat nezinu kā sagatavošos. Stress līdz ausīm. Drīz arī sākas lekcija. Lecu behā un stiepju vaļā, lai paspētu. Protams, menti... Šie man saka- vēl daži km/h un tiesības būtu nost uz gadu, a tagad tikai 240EUR. Labi, ka neesmu uz mutes kritis, izdevās sarunāt. Tad rakstu draudzenei, a šī man 13 bildes ar savu tikko sasisto auto. Tā man šodien gāja..







Anonīms
2018-12-07 07:27:14

tik skumji... daudz līdzjūtības visā. Kādreiz viss būs labāk!

Sarkanā poga un latviešu stilīgo frāžu dizaina t-krekli, džemperi, jakas ar kapuci un cepures ar skaidrojumiem angļu valodā. Vīriešu un sieviešu izmēros, melni, balti un ir arī gaiši rozā. Šī būs neaizmirstama dāvana kādam! Kvalitatīvi, oriģināli un ar piegādi visā Latvijā, Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Valmierā, Jūrmalā, Jelgavā, Rēzeknē, Talsos, Ventspilī, Mārupē, Alūksnē, Bauskā un visur pasaulē.